Tak for din interesse

Hør mere om en sparringssamtale - en snak set gennem de økonomiske briller 

Skab mening i dit liv med et boost, som bringer dig og din virksomhed videre. Lad mig høre hvad du ønsker mere af – og mindre af. Succes giver positiv energi, hvor du arbejder med bølgeeffekten - vejen til succes. Med en sparringssamtale får du mulighed for at teste, om der er tillid og kemi, inden du forpligter dig. Du afgør, om sparringssamtalen skal foregå på din virksomhed eller hos mig. Efterfølgende får du tilsendt et resumé, som du kan læse og gøre brug af flere gange. Du kan herefter købe en serviceaftale, så du løbende servicerer dig og din virksomhed.

Det er handlingen, som skaber din forandring - få et serviceTJEK

Tanken må ikke gå tom. Ring og fortæl hvad du ønsker dig, så du bliver fyldt med fornyet energi & overskud.

Når du ønsker mere end netværk tilbyder jeg en skræddersyet workshop for en ligestillet deltagerkreds eller et fast fortroligt netværk. 

Skab fremdrift og genfind arbejdsglæden - se resultatet på bundlinjen, når smil smitter og det giver mening

Jeg hjælper dig med opskriften på det gode liv og arbejdsliv. Sætter fokus på dét, som motiverer dig og dine medarbejdere, så hverdagen ikke fyldes med undskyldninger, irritationer og overspringshandlinger. Jobbet skal give mening for alle i virksomheden. Smil og god service smitter på bundlinjen. Vi genfinder de fælles værdier og dét, som du og I brænder for. Skaber arbejdsglæde og fremdrift, fordi du og dine medarbejdere skal sprede positive signaler - være dine bedste ambassadører for virksomheden.

Genkender du udfordringer med:

  • Opgaver der dræner
  • Tristhed hos dig eller dine medarbejdere
  • Højt eller hyppigt sygefravær
  • Manglende overblik
  • For megen spildtid

Kedsomhed kan give dårlige vaner, fordi du søger energien i "tomme kalorier", som er så lette at indføre som en slags trøst eller belønning - eksempelvis cola, kage & søde sager, energidrik, kaffe o.s.v.

Vær nysgerrig på dine dårlige vaner, for det kan sagtens være her, at guldet gemmer sig. Jeg fandt guldet i "kagen på jobbet" efter mange år - kontakt mig gerne, hvis du er nysgerrig på dit gemte guld.

 

Ring: 4095 1369

eller send mig en mail klik her

  

Book mig som uvildig sparringspartner eller tovholder - vejen til din bundlinje går gennem mennesker

Dine partnerskaber er guld værd, så du skal være en god frontfigur. Bestil et serviceTJEK - ligesom du har serviceaftale til din bil. Vi er bedst, når vi gør dét, som vi brænder for. Få overskud og energi med uvildig sparring på din opfølgning på driften, forberedelse til mødet med banken, misforståelser, dilemmaer, konflikter, konkrete opgaver eller andet, som er vigtigt for dig med fokus på dit potentiale og dine barrierer. Vær nysgerrig på mere informa- tion; kig dig omkring på hjemmesiden - se hvad andre siger. Du er velkommen til en snak. Har du råd til at lade være? Det er billigere end du tror, for din investering lander på din bundlinje. 

På gensyn

Bente Nørgaard, økonomi- & erhvervscoach