virksomhedshjuletVirksomhedsTJEK

Få et serviceeftersyn på din virksomhed til optimering med de økonomiske briller

Virksomhedshjulet eller væksthjulet symboliserer alle virksomhedens funktioner (eks. salg, produkter, ledelse, strategi osv.). Når jeg spørger ind til dig, får du overblik over hele din virksomhed med en øjenåbner til at se din virksomhed i et helt nyt perspektiv. Vi kan også tage udgangspunkt i specifikke afdelinger, områder eller teams eller situationer som sygefravær, spidsbelastning i højsæson eller uddannelse.

Den helhedsorenterede model er god til virksomhedens vækstrejse, optimering, kompetenceløft & udvikling som proces eller med bæredygtighed og GRØN omstilling. Den situationsbestemte model er god specifikke situationer og sårbarheder til at løse en udfordring eller løfte og styrke en situation til et højere niveau med mere fleksibilitet. Modellerne kan naturligvis kombineres med elementer fra begge typer, så den matcher jeres behov.

Naturligvis kender du din virksomhed, men din virksomhed ser måske ikke helt ud på papiret, som den gør i dine tanker. Ved du hvordan tænker dine medarbejdere tænker om virksomheden? I skulle jo gerne tænke virksomheden i samme retning - omend det ikke foregår i takt. Retningen er vigtig for at opnå jeres fulde potentiale. TJEK dine muligheder til forandring, som kræver ny handling - genvej til en øjenåbner

 

Sæt fokus på virksomheden med øje for medarbejderne - et boost så 1+1 bliver 11

Måske lyder det lidt kedeligt at inddrage forretningsplanen, som kan anvendes til flere ting. Det vil jeg gerne udfordre dig på med bl.a. salg & marketing. Virksomheden kan sagtens have ændret profil siden virksomhedens start - uden at forretningsplan og strategi er fulgt med. Virksomhedens risici har måske også ændret siden sidst - og er der styr på afdækning? Når du skal gentænke virksomheden med henblik på bæredygtighed, er det værdikæden i fokus. Måske har du flere produkter og dermed flere værdikæder, som skal gentænkes. Her er det vigtigt at have "orden i penalhuset", så virksomheden kan holde, hvad den lover, så "Folkedomstolen" ikke spænder ben i virksomhedens omdømme. 

Som uvildig sparringspartner hjælper jeg som bindeleddet med hard core management & people management. Det er nemlig vigtigt, at vi også får dine og medarbejdernes bløde værdier i spil, som er kernen i min hjælp til fremdrift & arbejdsglæde. Vi taler om den sociale kapital; kulturen i virksomheden - hvad der virker og hvad der dræner energitanken, som ikke må gå tom. At blive set, hørt og forstået med respekt for forskellighederne handler om mennesker - jeg kalder det #bundlinjemedmening

3885 spejlvendt wide

  • Få en øjenåbner til om du er på rette vej
  • Sæt dit potentiale og dine barrierer i søgelyset
  • Giv dig tid til at "tænke-boksen-ud" om din virksomhed
  • Fokus på muligheder og risici i virksomheden
  • Et mål med en plan realiserer din drøm - hvad skal der til?

Jeg lover dig, at du får spot on. Men du afgør selv, hvad du vil. Valget er dit og frit. Det er handling, som skaber din forandring, da tanker kun er tanker. Gør du ingenting, sker der ingenting. Her kan du også blive nysgerrig på, hvad der gemmer sig i dårlige vaner, så du kan få nogle nye og bedre for dig.

Ingen skal købe "katten i sækken", så vi tager en TIME OUT undervejs og tester om der tillid & kemi.    

 

Book en sparringssamtale - ring M: 4095 1369 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Hør mere om TIME OUT og gratis fortrydelsesret. Tillid & kemi er must i den fortrolige samtale!