virksomhedshjuletVirksomhedsTJEK

Få et økonomisk serviceeftersyn på din virksomhed

Virksomhedshjulet symboliserer alle virksomhedens funktioner. Du får hermed et overblik over hele din virksomhed - en øjenåbner som giver dig mulighed for at se din virksomhed i et helt nyt perspektiv. Naturligvis kender du din virksomhed, men din virksomhed ser måske ikke helt ud på papiret, som den gør i dine tanker. TJEK dine muligheder for ny handling - genvej til en øjenåbner

Sæt fokus på din virksomhed med virksomhedshjulet

Virksomheden kan sagtens have ændret profil siden virksomhedens start - uden at forretningsplan og strategi er fulgt med. Virksomhedens risici er måske også ændret siden sidst - ligesom finanskrisen har sat sit præg på samfundet. Pengeinstitutterne er langt mere kritiske, og tiden før kommer ikke tilbage, så glem "de gamle dage". En del virksomheder og solostændige får fortsat NEJ i pengeinstitutterne. Hvis du får afslag, hvad gør du så? Har du en at dele dine overvejelser med? Familie og venner er ikke de bedste sparringspartnere - brug hellere din revisor, dit netværk eller en uvildig sparringspartner som jeg. 

Har du behov for et boost på din forretningsplan - eller bare et boost?3885 spejlvendt wide

  • En øjenåbner til, om du har de rette kunder
  • Funktioner der dræner dig
  • Dit potentiale og dine barrierer i søgelyset
  • Anledning til at "tænke-boksen-ud" om din virksomhed
  • Muligheder og risici i virksomhedshjulet

Du afgør selv, om du vil handle på dit mål. Valget er dit og frit. Det er handlingen, som skaber din forandring. Her kan du få udskiftet vaner; byt til nyt eller blive nysgerrig på, hvad der gemmer sig i dårlige vaner. "Jeg fandt guldet, da der var gået kage i jobbet" - har du lyst til at finde dit guld?     

 Book en sparringssamtale - ring M: 4095 1369 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

                     - hør mere om gratis fortrydelsesret, hvis ikke du mærker tillid & kemi. Det er et must for at skabe rum for en fortrolig samtale.