Lifecoaching

Bliv boostet i livet med Lifecoaching - specielt når det handler om dine økonomiske overbevisninger

Overbevisninger, som gør dig fastlåst, og føles som om at køre i "Hamsterhjul". Når du arbejder uden at få noget igen. Overbevisninger, som du ønsker ændret, men hvor du alligevel falder tilbage i dit gamle mønster. Et mønster, som giver dig uro, rastløshed og irritation, fordi du ikke ved, hvordan du skal gribe det an. Det kan være overbevisninger, som ikke umiddelbart kan modbevises, fordi du tænker "det er bare sandheden" - og som har medført en vrede eller en skuffelse, som du ikke kan slippe.

Bente Nørgaard, indehaver af Nørgaard-Coaching

Ofte hænger dårlig økonomi og dårligt parforhold sammen

Det kan være konflikter på grund af penge. Lad ikke din økonomiske overbevisning gå ud over kærligheden. Det handler måske ikke altid direkte om penge. Måske om værdier som du ikke får efterlevet. Her skal der også være balance i det indre regnskab.

Hvad vil det give dig at få en øjenåbner?

Før du kan handle, skal du først komme frem til en erkendelse. Find din økonomiske risikoprofil og få skabt ro omkring den. Gør din økonomi enkel og få værktøjer til at skabe overblik og struktur med e-boks - og slippe for rudekuverter og rod. Sæt fokus på netop dét, som du VIL i livet. Find dit flow og få adgang til ”Lykkehjulet”. Skab en ny historie til gyngestolen, som handler om, da du tog springet. Dine handlinger vil forandre dit liv.

Husk at gøre 3 gode ting for dig selv hver dag - de 3 gode ting behøver ikke at koste penge

  1. Find guldet i dig selv
  2. Giv dig selv en personlig gave ved at investere i dig selv
  3. Sæt swing i hjulene på dine styrker - det er ikke for sent at lave en økonomisk plan for 2018

Penge betyder ikke alt, men det gør dine værdier - lev i overensstemmelse med dine værdier

Skab balance i dit liv, dit arbejdsliv og dit privatliv - balance handler om tid, for tid er en begrænset faktor på 24/7. Penge er bare penge. Her kan du selv sætte din begrænsning. Sæt fokus på din drøm ved at sige den højt - og udlev den så.

Ring Bente - M: 4095 1369