Om Nørgaard-Coaching og om Bente Nørgaard

Vision

Jeg hjælper andre til #Bundlinjemedmening med øje for det hele menneske som drivkraften bag. Baner vejen til trivsel og fremdrift med udgangspunkt i ro, tryghed og balance mentalt og økonomisk. Som ejerledere, soloselvstændige og iværksættere er der behov for ro i maven og god nattesøvn, som giver energi og overskud til at gøre de ting, som de brænder for. Forebyggelse af stress og trivsel med åndehuller - bundlinje med mening!

Mission

Vejen til bundlinjen går via mennesker. Hjælper med at sætte handling bag dine mål, opgaver og de nødvendige tiltag via adfærd, kommunikation & økonomi. Din ønskede forandring og udvikling kræver handling, da tanker kun er tanker. Sætter fokus på dig som virksomhedsejer, herunder håndværker & butiksejer, soloselvsændig, iværksætter, freelancer eller medarbejder. Din situation her og nu er udgangspunktet for at komme videre. Vi kan ikke skabe en bedre fortid. Med udgangspunkt i nutiden skaber vi en bedre fremtid. Vi er bedst, når vi er glade og har overskud. Vi skal tjene penge og det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor skal vi nyde før end vi kan yde! Livskvalitet og arbejdsglæde ses på bundlinjen. #Bundlinjemedmening giver større engagement, bedre effektivitet, højere produktivitet og reducerer stresshormonerne (og omkostningerne). Skab "orden i penalhuset"  - du kan regne med mig!

Hvorfor vælge mig

 • Med fuld fokus på dig skaber vi højere udbytte og bedre resultater
 • Dine tanker skal omsættes til ord, som du kan handle på 
 • Tips & råd til at bruge dit netværk og få (flere) ambassadører
Det er handling, som skaber forandring og GRØN udvikling. Det handler også om mennesker. Tænk mindre og gør mere. Meget handler om adfærd, kommunikation og økonomi; vi ved godt, HVAD vi siger. Ved også HVORFOR vi siger. Men vi ved ikke, hvad det gør, GØR (ved andre mennesker). Her går det ofte galt i relationerne. Mange af vores valg er ofte truffet med baggrund i økonomi. Det er ikke det bedste grundlag - og slet ikke på lang sigt. Få hjælp til struktur og overblik med "orden i penalhuset" - også når virksomheden skal vækste eller sælges.
 
Jeg lytter aktivt til det, som du siger, griber mulighederne og sætter disse i spil. Jeg stiller dig nogle spørgsmål og i dine svar finder du den løsning, som passer dig bedst. Du bliver guidet på bedste vis. Løsningen er ikke et quick-fix, for så havde du jo allerede gjort det for længe siden. Det er vigtigt, at du tager ejerskab i din egen beslutning, så du når i mål. 
 
Gi' dig selv lov! Prøv at få dine styrker i spil, hjulene i sving og fokus på dine reelle muligheder. Du vil opdage, hvordan mange ting bliver lettere ved at træffe rigtige beslutninger, komme videre i livet og i virksomheden med de ting, som du brænder for. Hvad siger mine kunder? - læs her

Mine værdier er:  Tillid - Troværdighed - Respekt - Nærværende - Empatisk

Kort om Bente
 • Certificeret coach – 1-årig uddannelse med teori og praktik fra Mindjuice ApS, som er ICF-certificeret
 • Bankuddannet, erhvervsrådgiver og problemløser gennem 35 år i finansverdenen
 • "Grundlæggende bestyrelsesansvar"
 • Enneagramuddannet
 • Certificeret arbejdslystkonsulent
 • Positiv Psykolog Vejleder, styrkekonsulent, well-being manager, mindful spisning & Sundhedskursus fra AT Work Skolen A/S
 • Konflikthåndtering og procesledelse i praksis
 • Certificeret projektleder, Prince2 Foundation & Practitions fra Rousing Management Academy
 • Merkonom i finansiering og ejendomshandel
 • Ejer og stifter af Nørgaard-Coaching - se min profil på LinkedIn: Klik her

Jeg hjælper dig med at tænke boksen-ud, finde dit gemte guld, som vi sætter i spil. Taler banksproget, hjælper dig som banktolk eller deltager som bisidder til mødet i banken. Med kraftfuld kommunikation og adfærd får du gennemslagskraft, så du brænder igennem med dit budskab. Brug mig som uvildig sparringspartner eller book mig som tovholder, så du får fulgt op på dine mål og budgetter med snakken bag tallene, som handler om dig. Søger du en kvinde i dit ADVISORY BOARD, er jeg interesseret. Mit fokus er dig og med en serviceaftale fastholder du dit fokus - vejen til succes! 

Jeg er økonomi- & erhvervscoach, fordi økonomi spiller en vigtig rolle i både virksomheden og i livet. Jeg brænder for at gøre en forskel ved at guide vejen til succes. #Bundlinjemedmening handler om mennesker. Skab ambassadørkonceptet med dit netværk. Vi skaber balance, hvor der er opstået ubalance. Deler dét, som jeg har lært med baggrund i mine værdier og den røde tråd i min faglighed, min erhvervs- og livserfaring. Det skal give dig mening, så du finder dit flow. 

Jeg har udarbejdet et koncept; VandringMedForandring - faciliterede gåmøder; #gågrønneveje med #naturensomkonceptogrecept. Læs mere her på linket

Ring for at høre mere M: 4095 1369 eller send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.