Om Nørgaard-Coaching og om Bente Nørgaard

Vision

Jeg hjælper andre til #Bundlinjemedmening med øje for det hele menneske som drivkraften bag. Baner vejen til trivsel og fremdrift med udgangspunkt i ro, tryghed og balance - gælder mentalt og økonomisk. Som ejerleder, direktør, soloselvstændig og iværksætter er der behov for ro i maven og god nattesøvn, som giver energi og overskud til at gøre de ting, som de hver især brænder for. Forebyggelse af stress og trivsel med åndehuller. Det er bundlinje med mening og en investering, som betaler sig.

Mission

Vejen til bundlinjen går via mennesker. Bag tallene og sagerne er der altid et menneske som det hele menneske. Hjælper med at sætte handling bag dine mål, opgaver og de nødvendige tiltag via adfærd, kommunikation & økonomi. Din ønskede forandring og udvikling kræver handling, da tanker kun er tanker. Et overtænkningsproblem med bekymringer og grublerier løses ikke med flere tanker. Sætter fokus på dig som virksomhedsejer, herunder håndværker & butiksejer, soloselvsændig, iværksætter, freelancer eller medarbejder. Din situation her og nu er udgangspunktet for at komme videre. Vi kan ikke skabe en bedre fortid. Med udgangspunkt i nutiden skaber vi en bedre fremtid. Vi er bedst, når vi er glade og har overskud. Vi skal tjene penge og det skal være sjovt at gå på arbejde - i balance. Derfor skal vi nyde før end vi kan yde! Livskvalitet og arbejdsglæde ses på bundlinjen. #Bundlinjemedmening giver større engagement, bedre effektivitet, højere produktivitet og reducerer stresshormoner og omkostninger). Skab "orden i penalhuset". Det er også en god fastholdelsespolik for gode medarbejdere - Du kan regne med mig!

Hvorfor vælge mig

 • Med fuld fokus på dig skaber vi højere udbytte og bedre resultater
 • Dine tanker skal omsættes til ord, som du handler på 
 • Tips & råd til at bruge dit netværk og få (flere) ambassadører
Det er handling, som skaber forandring og GRØN udvikling. Det handler også om mennesker. Tænk mindre og gør mere. Meget handler om adfærd, kommunikation og økonomi; vi ved godt, HVAD vi siger. Ved også HVORFOR vi siger. Men vi ved ikke, hvad det gør, GØR (ved andre mennesker). Her går det ofte galt i relationerne. Mange af vores valg er ofte truffet med baggrund i økonomi. Det er ikke det bedste grundlag - og slet ikke på lang sigt. Få hjælp til struktur og overblik med "orden i penalhuset" - også når virksomheden skal vækste eller sælges. Vi skal have arbejdsglæde hele i livet.
 
Jeg lytter aktivt til det, som du siger, griber mulighederne og sætter disse i spil. Jeg stiller dig nogle spørgsmål og i dine svar finder du den løsning, som passer dig bedst. Du bliver guidet på bedste vis. Løsningen er ikke et quick-fix, for så havde du jo allerede gjort det for længe siden. Det er vigtigt, at du tager ejerskab i din egen beslutning, så du når i mål og realiserer din drøm.
 
Gi' dig selv lov! Prøv at få dine styrker i spil, hjulene i sving og fokus på dine reelle muligheder. Du vil opdage, hvordan mange ting bliver lettere ved at træffe rigtige beslutninger, komme videre i livet og i virksomheden med de ting, som du brænder for. Hvad siger mine kunder? - læs her

Mine værdier er:  Tillid - Troværdighed - Respekt - Nærværende - Empatisk

Kort om Bente
 • Certificeret coach – 1-årig uddannelse med teori og praktik fra Mindjuice ApS, som er ICF-certificeret
 • Bankuddannet, erhvervsrådgiver og problemløser gennem 35 år i finansverdenen
 • Erhvervschef og erhvervskonsulent i Favrskov Erhverv
 • "Grundlæggende bestyrelsesansvar" - (jeg deltager gerne i Advisory Boards)
 • Den metakognitive metode
 • Enneagramuddannet
 • Certificeret arbejdslystkonsulent
 • Positiv Psykolog Vejleder, styrkekonsulent, well-being manager, IKIGAI, mindful spisning & Sundhedskursus fra AT Work Skolen A/S
 • Konflikthåndtering og procesledelse i praksis
 • Certificeret projektleder, Prince2 Foundation & Practitions fra Rousing Management Academy
 • Merkonom i finansiering og ejendomshandel
 • Ejer og stifter af Nørgaard-Coaching - se min profil på LinkedIn: Klik her

Jeg hjælper dig med at tænke boksen-ud, finde dit gemte eller glemte guld, som vi sætter i spil. Hjælper dig ud af bekymringer og grublerier. Taler banksproget, hjælper dig som banktolk eller deltager som bisidder til mødet i banken. Med kraftfuld kommunikation og adfærd får du gennemslagskraft, så du brænder igennem med dit budskab. Brug mig som uvildig sparringspartner eller book mig som tovholder, så du får fulgt op på dine mål og budgetter med snakken bag tallene, som handler om dig. Søger du en kvinde i dit ADVISORY BOARD, er jeg interesseret. Mit fokus er dig. Med en serviceaftale eller klippekort fastholder du dit fokus. Vejen til succes er at realisere din drøm med trivsel i processen! 

Jeg er økonomi- & erhvervscoach & certificeret arbejdslystkonsulent, fordi økonomi ofte spiller en vigtig rolle i både virksomheden og i livet med dine valg. Jeg brænder for at gøre en forskel ved at guide dig vejen til succes med trivsel i processen. #Bundlinjemedmening handler om mennesker bag tallene og sagerne. Livet er for kort til bekymringer, grublerier og stress. Skab ambassadørkonceptet med dit netværk. Vi skaber balance, hvor der er opstået ubalance. Deler dét, som jeg har lært med baggrund i mine værdier og den røde tråd i min faglighed, min erhvervs- og livserfaring. Det skal give dig mening, så du finder dit flow. 

Jeg har udarbejdet et koncept; VandringMedForandring - faciliterede gåmøder; #gågrønneveje med #naturensomkonceptogrecept. Læs mere her på linket

Ring for at høre mere M: 4095 1369 eller send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.