Om Nørgaard-Coaching og om Bente Nørgaard

Vision

Med ro og tryghed om økonomien og de økonomiske beslutninger hos ejerledede virksomheder og iværksættere, får ejeren energi og overskud til at gøre de ting, som ejeren brænder for. 

Mission

Jeg hjælper dig med at sætte handling bag med adfærd, kommunikation & økonomi. Sætter fokus på dig som virksomhedsejer, herunder håndværker & butiksejer, soloselvsændig, iværksætter, freelancer eller privatperson. Udgangspunktet er din situation - lige nu og frem. Vi er bedst, når vi er glade og har overskud. Det skal netop give mening. Det handler om at skabe livskvalitet og arbejdsglæde, som ses på bundlinjen. Du kan regne med mig.

Hvorfor vælge mig

  • Du får fokus på dit udbytte til at skabe bedre resultater
  • Dine tanker skal omsættes i ord, så du kommer i handling
  • Brug dit netværk og få (flere) ambassadører
Det er handlingerne, som flytter dig - og ikke dine tanker, som du måske allerede har tænkt - uden at du har foretaget dig noget. Meget handler om adfærd og kommunikation; vi ved godt, HVAD vi siger. Ved også HVORFOR vi siger. Men vi ved ikke, hvad det gør, GØR (ved andre mennesker). Her går det ofte galt i relationerne.
 
Jeg lytter aktivt til det, som du siger, griber mulighederne og sætter disse i spil. Det gør jeg via en avanceret spørgeteknik og brug af forskellige værktøjer. Du bliver guidet til at genfinde din motivation og nå dit mål. Løsningen er ikke et quick-fix, for så havde du jo allerede gjort det for længe siden. Det er en proces, som giver dig mulighed for refleksion og selvindsigt, så tager ejerskab i din egen beslutning. Du ved bedst, hvad bedst er for dig.
 
Gi' dig selv lov til at sætte dine styrker i spil, hjulene i sving og fokus på dine reelle muligheder. Du vil opdage, hvordan mange ting bliver lettere ved at træffe rigtige beslutninger, komme videre i livet og i virksomheden med de ting, som du brænder for. Hvad siger mine kunder? - læs her

Mine værdier er:  Tillid - Troværdighed - Respekt - Nærværende - Empatisk

Kort om Bente
  • Bankuddannet; erhvervsrådgiver og problemløser gennem 25 år
  • Merkonom i finansiering og ejendomshandel
  • Certificeret coach – 1-årig uddannelse med teori og praktik fra Mindjuice ApS, som er ICF-certificeret
  • Positiv Psykolog Vejleder & Sundhedskursus fra AT Work Skolen A/S
  • Konflikthåndtering og procesledelse i praksis
  • Certificeret projektleder, Prince2 Foundation & Practitions fra Rousing Management Academy
  • Ejer og stifter af Nørgaard-Coaching - se min profil på LinkedIn: Klik her

Jeg hjælper dig med at tænke boksen-ud, finde dit gemte guld, taler banksproget, hjælper dig som banktolk eller deltager som bisidder. Med kraftfuld kommunikation og adfærd får du gennemslagskraft, der virker. Brug mig som uvildig sparringspartner eller book mig som tovholder, så du får fulgt op på dine mål og budgetter med snakken bag tallene. Med en serviceaftale holder du dit fokus på vejen til succes! 

Jeg er økonomi- & erhvervscoach, fordi økonomi spiller en vigtig rolle i både virksomheden og i livet. Jeg brænder for at gøre en forskel ved at guide vejen til succes. Vejen til bundlinjen går gennem mennesker. Skab ambassadørkonceptet med dit netværk. Vi skaber balance, hvor der er opstået ubalance. Deler dét, som jeg har lært med baggrund i mine værdier og den røde tråd i min faglighed, min erhvervs- og livserfaring. Det skal give dig mening, så du finder dit flow. 

Ring for at høre mere M: 4095 1369 eller send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.