Tak for din interesse

 Arbejdsglæde skaber din fremdrift    #bundlinjemedmening 

Bundlinje med mening handler om mennesker bag tallene. Derfor smitter din positive tilgang flere med; medarbejdere, kunder, partnerskaber og netværk. Arbejdsglæde er en følelse. Glæde er én af vores grundfølelser. Det handler for virksomheden om at investere i mental sundhed og høj social kapital. Skabe rammerne for god arbejdslyst, trivsel og god kultur, så medarbejderne kan opnå følelsen af arbejdsglæde med fremdrift til gavn for alle virksomhedens partnerskaber. Investeringen er derfor mere end pengene værd.

Fastlåsthed skaber dårlig stemning, dræner energien og smitter flere med. Stop det - inden det dræner både dig, din tid, medarbejdere, kunder og øvrige relationer. Fastlåsthed er også en stresskilde, som udmønter sig i mistrivsel, stress og øget sygefravær. Stresskilder er både fysiske, psykiske & adfærdsmæssige. Den onde cirkel smitter i en negativ spiral med røde tal på bundlinjen, når der ikke sættes handling på. Det er dyrt at udskyde handlingen med at gribe ind, da tid er mere end penge. Udfordringer løses nemmest i tide, så det ikke ender med et problem. Problemer, som vokser, gør det tungere og mere kompliceret med risiko for at ende i konflikter, som koster endnu flere penge og måske medarbejdere, som flygter fra denne komplicerede og negative kultur, hvor ingen lykkedes med at preforme eller blive anerkendt og rost for de gode præstationer.

Genkender du udfordringer som:

 • Overspringshandlinger & SKAL-opgaver, som dræner
 • Følelsen af at være konstant bagud
 • Højt eller hyppigt sygefravær
 • TRIGGERtanker som giver unødig bekymring & grublerier
 • Tristhed og ligegyldighed hos dig eller dine medarbejdere
 • Fejl & kundereklamationer
 • Misforståelser, uenigheder & konflikter i relationer
 • Omsætningen stiger mens bundlinjen halter
 • Kunderne betaler ikke til tiden, så du heller ikke kan overholde dine frister
 • Bøvl med banken 

Det er vigtigt, at du udlever dine værdier i hverdagen med synlighed, som skaber både retning og en god kultur. At være i stand til at sætte fokus på dét, som motiverer dig og giver energi, gør dig mere glad, effektiv og produktiv. Tiden er kostbar og værdifuld - en knap faktor, som skal udnyttes optimalt. God kultur og social kapital; handler om tillid, retfærdighed og samarbejdsevne. Lederen er en rollemodel, så det er vigtigt at fokusere på det, som virker og gøre mere af det.

Et overtænkningsproblem løses ikke med flere tanker. Lær at håndtere dine TRIGGERtanker, som ikke fører til handling. Få god nattesøvn og mere energi i hverdagen. Du kan læse mere om TRIGGERtanker her

Balance i livet er afgørende for dit ståsted på virksomheden og privat. I balance finder du bedre retning & mening, udviser robusthed og overskud, som god rollemodel for både dine ansatte og din familie. Det smitter flere med til øget arbejdsglæde, bedre livskvalitet og baner vejen til succes. Når medarbejderne opnår succes, får du det også - og det ses positivt på bundlinjen.

Har du oplevet ubalance i livet, ved du allerede, at ubalance fylder ALT. Med tendensen "work-life-blend" kræver det, at vi skal blive endnu bedre til at være nærværende og træffe gode valg for at reducere stresskilder og finde vej til flere trivselsoaser - ikke mindst til at fastholde de gode medarbejdere, som kræver god kultur - god social kapital. Den største udfordring på arbejdsmarkedet er at kunne tiltrække de nødvendige kvalificerede medarbejdere. Når der er mangel på arbejdskraft, er fastholdelsespolitikken på medarbejderne af stor vigtighed.

 

Få 1+1 til at blive 11 med et Kick-off i mental sundhed..

- det er verdensmål nr. 3 og bæredygtigt💚

 1. Læs om Kick-off med "Stressforebyggelse - tryghedsskaber om tabuer og dialog" her
 2. Læs om Kick-off med "Genfind arbejdsglæden og skab bedre bundlinje" her
 3. Læs om foredrag eller workshop "Meningen med livet - mening i jobbet" her

Vi skræddersyr naturligvis indholdet til virksomhedens behov i samarbejde, da jeres udbytte er det vigtigste😊

 

Hvem snakker du med, når du skal inspireres og motiveres?

Vi lærer konstant gennem hele livet, men vi skal og kan ikke vide alt. Vi skal gøre, hvor vi er bedst og mere af det, som virker. Hvis alt er, som det skal være, hvad er du mon så villig til at lære?

Når jeg hjælper dig, er jeg bl.a. nysgerrig på:

 • Hvad du ønsker mere af, og hvad du ønsker mindre af
 • Hvad du bruger din kostbare tid på - om dét gør dig glad eller om dét, der dræner dig
 • Om at hjælpe og støtte dig i den retning, som er din som ejer, leder eller medarbejder

Vores tilgang er afgørende og vores ønskede forandring KRÆVER handling, da tanker bare ER tanker. Vi skal derfor tænke mindre og gøre mere. Ros og anerkendelse er ikke det samme, men er en del af opskriften på et godt job. Hør også mere om ambassadør-konceptet; Slip for at gøre alt selv - glade medarbejdere skaber glade og flere kunder på bundlinjen som win-win-win

Skab bundlinje med mening og få flere glade medarbejdere - book et KICK OFF som godmorgen- eller gå-hjem-møde og få inspiration i hverdagen!

 

Ring: 4095 1369 

eller send mig en mail om tidspunkt, så ringer jeg til dig  klik her

 

Hvis du er nysgerrig på, hvorfor god arbejdslyst er mere end blot en hilsen, så ring til mig. Jeg lytter aktivt til dig, er klædt på med en god rygsæk, en stor værktøjskasse og har et stort netværk bag mig, så jeg kan hjælpe dig videre. Vi skræddersyr netop den model, som passer til dig og din virksomhed.

Jeg er den uvildige sparringspartner og er ikke bundet af et fast koncept. På første møde er der indbygget fortrydelsesret, så du ikke køber "katten i sækken". Vi tager "time out" og afstemmer forventningerne på tillid og kemi, som er et must. Du kan regne med mig. Læs mere på LinkedIn eller på min hjemmeside her

 Du er velkommen til en uforpligtende snak på telefonen!

Mange hilsner

Bente Nørgaard

Økonomi- & erhvervscoach & certificeret arbejdslystkonsulent