Tak for din nysgerrighed på VandringMedForandring Bente Nrgaard

Vandring giver dig en fantastisk oplevelse og forandring, når du mærker, at det fysiske og mentale arbejder sammen

Afsæt tid til refleksion ellersbliverditlivsådanherudenpauseogtidtiludvikling. Erstat eksempelvis frokostpausen eller kaffepausen med en gåtur (tag kaffen med, hvis den er vigtig for dig). Hvert skridt tæller. I naturen er der højt til loftet og brede vidder. Stop bekymringer og grublerier for en stund. Du får langt mere energi, når du vender tilbage til din plads.

 

Naturen er altid i balance og hjælper dig langt mere end, du aner. Hør om gåmøder med #naturensomkonceptogrecept

Handling skaber forandring og udvikling. Det betyder, at din ønskede forandring KRÆVER handling. Gør du ingenting, sker der ingenting. Tænk mindre og GØR mere. Vi kan ikke kun tænke os til løsninger, så vi skal "fra hovedet ned i kroppen" ved at være tilstede i nuet, mærke efter, finde ind til nærvær og nydelse. Hjernen har brug for ro & nydelse ligesom maven har. Gå forrest i dit liv, så du ikke bare overlever men LEVER livet. Det er dine handlinger, som skaber din forandring som dine løsninger eller proces.

Når der er noget, vi ikke tør gøre, er der noget, som vi ikke vil være. At gøre er at leve. Det sker skridt-for-skridt, hvor dit første skridt måske er dit største - og så bliver det næste skridt jo langt nemmere. 

Er du ude på noget? Her er ikke forkert vejr men højest forkert påklædning - kom glad til et gåmøde med sparring😊

 

VandringMedForandring - faciliterede gåmøder

Outdoor Kick off, temamøder, sparring m.v. for virksomheder; ejere, ledere & medarbejdere

  • Skab mere fokus i hverdagen - øg positive tanker, kreativitet & effektivitet med op til 50%
  • Nytænkning til vækst; træd ud af rammen, så tænker vi bedre og bredere ud af boksen
  • Inspiration i lederskabet - gå forrest som den gode rollemodel
  • Bliv bedre til at træffe beslutninger
  • Skab balance i alle dine livsområder og hold den!

Handler det om at genfinde energi, motivation eller arbejdsglæde, finde vejen til succes, noget du ikke vil være, som også er en forhindring, løse et dilemma, skabe bundlinje med mening?

Ring og test mig for et gåmøde forud for et sessionsforløb eller til et Kick off for dine medarbejdere M4095 1369. Brug wak & talk når du snakker fortroligt, har interesse-samtaler eller opfølgningssamtaler med dine medarbejdere - gåmøder er mere end blot at gå en tur!

Er du soloselvstændig med behov for et boost på virksomheden eller er du jobsøgende som savner gnist i hverdagen, så ring til mig. Jeg vil gerne hjælpe dig videre - og du bestemmer jo selv, hvad du vil ✔

 

 #gågrønneveje - #BundlinjeMedMening - #naturensomkonceptogrecept i Favrskov

  • for voksne som ønsker meningsfyldt liv - et liv i balance, mere livskvalitet, LEVE
  • gåmøde med Kick off, sparring & alenetid 
  • gåmøder hver måned i et fastlagt tidsrum

Vi starter med et kort tema som Kick off., hvorefter vi går de grønne veje med både sparring 1:1 og i stilhed til refleksion. 2 timer i naturen giver dig sundere livsstil. Øger positive tanker, kreativitet og effektivitet op til 50%. Naturen reducerer også dine stresshormoner. Vi bruger naturen som hjælper, da den altid er i balance.

Her er det lysten, som driver værket. Deling af viden, succeser og problemstillinger eller bare vandre i stilhed og mærke roen sænke sig. Tema som Kick Off til brug fagligt, personligt & socialt. Vi mødes med spændt rygsæk og snørrede støvler. 

Er du interesseret i at høre mere?

Ring: 4095 1369

eller send mig en mail om tidspunkt, så ringer jeg dig op klik her  

Du kan læse mere om mig på fanebladet om os og klik dig gerne rundt. Du kan også tjekke min profil på LinkedIn, hvor jeg løbende deler med indlæg og artikler. Jeg skriver bl.a. blogs #BenteOgBestyrelsen #Jagtdrømmejobbet #VanddringMedForandring

Jeg deler også faglige opslag på min virksomhedsprofil på Facebook. Du er velkommen til at følge mig Facebook og/eller connecte på LinkedIn. Skriv 2 linjer om din motivation for connect, da jeg har behov for at vide, hvem jeg har i netværket, så kan jeg også bedre følge dine interesser😉

Ses vi?

Mange hilsner

Bente Nørgaard, økonomi- & erhvervscoach & certificeret arbejdslystkonsulent