Tak for din nysgerrighed på VandringMedForandring Bente Nrgaard

Vandring giver dig en fantastisk oplevelse og forandring, når du mærker, at det fysiske og mentale arbejder sammen. Naturen er altid i balance og hjælper dig langt mere end, du aner. Hør om gåmøder med "naturen som koncept & recept"

Handling skaber forandring. Det betyder, at din ønskede forandring KRÆVER handling. Gør du ingenting, sker der ingenting. Tænk mindre og GØR mere. Vi kan ikke tænke os til løsninger, så vi skal "fra hovedet ned i kroppen" ved at være tilstede i nuet, mærke efter, finde ind til nærvær og nydelse. Hjernen har brug for ro & nydelse ligesom maven har. Gå forrest i dit liv, så du ikke bare overlever men LEVER livet. Når der er noget, vi ikke tør gøre, er der noget, som vi ikke vil være. At gøre er at leve. Det sker skridt-for-skridt, hvor dit første skridt måske er dit største - og så bliver det næste jo langt nemmere. 

Er du ude på noget? Det foregår nemlig udendørs. Her er ikke forkert vejr men højest forkert påklædning - Kom glad😊

VandringMedForandring - faciliterede gåmøder

Outdoor Kick off, temamøder, sparring m.v. for virksomheder; ejere, ledere & medarbejdere

  • Skab mere fokus i hverdagen - øg positive tanker, kreativitet & effektivitet med op til 50%
  • Nytænkning til vækst; træd ud af rammen, så tænker vi bedre og bredere ud af boksen
  • Inspiration i lederskabet - gå forrest som den gode rollemodel
  • Bliv bedre til at træffe beslutninger
  • Skab balance i alle dine livsområder og hold den!

Hvad er du ude på? Handler det om at genfinde energi, motivation eller arbejdsglæde, finde vejen til succes, noget du ikke vil være, som også er en forhindring, løse et dilemma, skabe bundlinje med mening? Ring og test mig for et gåmøde forud for et sessionsforløb eller til et Kick off for dine medarbejdere M4095 1369. Brug wak & talk når du snakker fortroligt, har interesse-samtaler eller opfølgningssamtaler med dine medarbejdere - gåmøder er mere end blot at gå en tur!

Er du soloselvstændig med behov for et boost på virksomheden eller er du jobsøgende som savner gnist i hverdagen, så ring til mig. Jeg vil gerne hjælpe dig videre - og du bestemmer jo selv, hvad du vil✔

 

 #gågrønneveje - #bundlinjemedmening - #naturensomkonceptogrecept i Favrskov

  • for voksne som ønsker meningsfyldt liv - et liv i balance, mere livskvalitet, LEVE
  • gåmøde med Kick off, sparring & alenetid 
  • gåmøder hver måned i et fastlagt tidsrum

Vi starter med et kort tema som Kick off., hvorefter vi går de grønne veje med både sparring 1:1 og i stilhed til refleksion. 2 timer i naturen giver dig sundere livsstil. Øger positive tanker, kreativitet og effektivitet op til 50%. Naturen reducerer også dine stresshormoner. Vi bruger naturen som hjælper, da den altid er i balance.

Her er det lysten, som driver værket. Deling af viden, succeser og problemstillinger eller bare vandre i stilhed og mærke roen sænke sig. Tema som Kick Off til brug fagligt, personligt & socialt. Vi mødes med spændt rygsæk og snørrede støvler. 

Interesseret?

Ring: 4095 1369

eller send mig en mail om tidspunkt, så ringer jeg dig op klik her  

Du kan læse mere om mig på hjemmesiden, hvor kan klikke dig rundt. Du kan også tjekke min profil på LinkedIn, hvor jeg deler med ugentlige indlæg og artikler. Jeg deler også faglige opslag på min virksomhedsprofil på Facebook. Du er velkommen til at følge og/eller connecte - husk at skrive 2 linjer om din motivation for connect, da jeg har behov for at vide, hvem jeg har i netværket, så kan jeg også bedre følge dine interesser.

Ses vi?

Mange hilsner

Bente Nørgaard, økonomi- & erhvervscoach & certificeret arbejdslystkonsulent